YRITYSKIINTEISTÖJEN LÄMPÖ- JA TARKASTUSKUVAUKSET

Lämpökuvaus yrityskiinteistöille – tunnista rakennuksesi lämpösyöpöt kohdat!

 Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla ja sen lähialueilla

yrityskiinteistöjen lämpökuvaus Puhkumolta

Viereisessä kuvassa on mustalla viivalla rajattu hallikiinteistä. Oranssi väri kuvassa osoittaa lämpövuotoa. Kuvasta havaitaan, että keskimmäinen kattorakenne vuotaa merkittävästi enemmän kuin viereiset hallitilat.

"Miksi lähettää ihminen tarkastamaan kattoa, kun drone pystyy kuvaamaan vaikeakulkuisetkin kohdat vaivatta ja vaaratta?"

Palvelut yrityskiinteistöjen haltijoille ja omistajille

Lämpökuvauksella voidaan kuvata nopeasti ja kattavasti niin isot yrityskiinteistökompleksit kuin yksittäiset rakennuksetkin. Käytämme työssämme ammattilaiskäyttöön soveltuvaa dronea. Sen avulla näemme lämpövuodot myös paikoista, joihin on hankala päästä tavanomaisin keinoin. Pystymme kuvaamaan koko yritysalueen tai yksittäisen rakennuksen kokonaisuutena.

Kuvaajamme ovat rakennus- ja/tai teollisuusalan ammattilaisia.  Saat kuvauksesta raportin, joka koostuu kiinteistösi kuvista ja tekemistämme havainnoista.

 

Telemasto kuvaus

Yllä olevassa kuvassa on havainnollistettu dronen kameran erottelukykyä. Voimme tarkastuskuvata esimerkiksi piippuja tai muita hankalapääsyisiä kohteita.

Teemme työmme aina turvallisesti, lait ja asetukset tuntien, laadukkaalla kalustolla ja ylpeänä lopputuloksesta.

Noudatamme ilmailualan säädöksiä. Meillä on erityisluvat lentämiseen myös tiheästi asutulla alueella. Puhkumon kuvaajat ovat suorittaneet Traficomin kauko-ohjaajan kokeen A1/A3 ja avoimen kategorian A2-lisäteoriakokeen.

PYYDÄ TARJOUS

joonas.tuominen@jotus.fi

040 186 5138

Joonas Tuominen