OMAKOTITALON LÄMPÖKUVAUS

Pientaloasujana vastaat omista kuluistasi, mutta energian hinnan nopea nousu aiheuttaa asumiskustannuksiin epävarmuutta. Lämmitysenergiasta on myös vaikea säästää tavanomaisin keinoin. Lämpökuvaus auttaa ongelman ratkaisussa. Lämpökuvaamalla näet talosi ulkorakenteiden lämpövuodot kattavasti ja vaivattomasti, lisäksi saat vinkkejä energian säästöön.

TIEDOLLA SÄÄSTÄÄ

Kattoremontin hinta on noin 18 000 euroa, julkisivun remontti n. 10 000 euroa ja ikkunoiden sekä ulko-ovien remontointi noin 13 000 euroa*.

Lämpövuodot ovat näkymättömiä ja vedon tunne voi johtua esimerkiksi puuttuvista seinäeristeistä, eikä ikkunoiden vaihto uuteen korjaakaan ongelmaa. Lämpökuvauksella voit välttää kokonaan ison remontin tai lykätä sitä merkittävästi, kun tiedät mistä rakenne vuotaa lämpöä ja voit korjata vain ongelmakohdat.

Belgian energiaministeriö arvioi, että energiakriisi voi kestää jopa 5-10 vuotta**. Lämpökuvaus ja paikkakorjaukset voivat tuoda säästöä jo ensimmäisessä lämmityskaudessa. Tulevien vuosien säästö on silkkaa bonusta.

Tästä linkistä pääset Ylen sivuille lukemaan siitä, millaisin täsmäkorjauksin lämpökuvauksen jälkeen voi energiaa säästää.

 

*Lähde: https://www.rakentaja.fi/artikkelit/10282/mita_remontti_maksaa_rintamamiestalo.htm)

**https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/belgialaisministerit-antoivat-jaatavan-ennusteen-energiakatastrofi-kestaa-510-vuotta-ja-seuraavat-10-talvea-ovat-hirveita-pakko-tehda-jotain/bf064cf8-a4d7-4312-bdef-7aee027787c3

Energiansäästö hinta lämpökuvaukselle

Omakotitalon laaja lämpökuvaus
767 € *

Lämpökuvauksella saat käsityksen katostasi, ikkunoistasi ja seinärakenteista ulkopuolelta. Kuvaus paljastaa esimerkiksi lämpöä vuotavat nurkat ja räystäät.

Energialähteen vaihtokaan ei auta, jos talo vuotaa kuin seula. Kuvaus sisältää katon, ulkoseinien ja ikkunoiden kuvauksen.

Kuvauksen jälkeen saat sähköpostilla raportin, joka kokoaa yhteen lämpökuvauksessa havaitut asiat. Raportti sisältää kuvamateriaalia ja havaintoja talosi ulkopinnoista. 

 

Omakotitalon suppea lämpökuvaus
349 € *

Suppea lämpökuvaus kattaa talosi ulkosivujen ja katon kuvauksen. Kuvauksesta tuotettu raportti sisältää kuvauksen havainnot tiivistelmänä. 

* hinta sisältää alv 24% ja on voimassa enintään 350 m2:n omakotitalon kuvaukselle Etelä-Pirkanmaalla. Kauempana oleviin kohteisiin varaamme oikeuden lisätä kilometrikustannukset.

Lämpkuvaus katolle

Yllä olevassa lämpökamerakuvassa nähdään kirkkaina lämpövuotojen kohtia. Lämpöä poistuu selkeimmi savupiipun ja ilmastointiaukkojen kohdalta.

 

 

KUVAUKSEN HYÖDYT

Tunnista tärkeysjärjestys
- mitkä korjaukset ovat tällä hetkellä kriittisiä? Millä keinoin saat suurimman hyödyn energiansäästämiseen?

Havaitse riskikohdat ja lämpövuodot
- lämpökuvien avulla vuotokohdat erottuvat selkeästi.

Vältä turhat remontit
- esimerkiksi julkisivusi eristeet voivat olla paremmassa kunnossa kuin luuletkaan.

Seuraa talosi rakenteiden kuntoa
- talojen eristeet voivat painua tai niiden puuttumisen havaitsemiseen voi mennä vuosia. Lämpökuvaus paljastaa kerrasta nykytilanteen.

Lämpökuvaus pientaloon

TILAA TÄSTÄ

joonas.tuominen@jotus.fi

040 186 5138

Joonas Tuominen